реклама

реклама

З тигрицею, яка мешкає в черкаському зоопарку, все гаразд, про це повідомив у коментарі Суспільному директор зоопарку Євген Ван. Він додав: тигриця не молода, тож їй зроблять комплексне обстеження.

"Станом на ранок 3 червня з нашою тигрицею все добре, почуває себе як завжди. На понеділок плануємо зробити комплексну діагностику. Все ж таки вона вже не молода. Мене дивує і обурює ставлення до тварин зоопарку. Невже ми так не поважаємо тварин? Приходимо до зоопарку, поводимося як варвари, годуємо різним непотребом, галасуємо, грюкаємо по огорожі і склу, намагаючись підняти тварин, ламаємо все, що бачимо... Виставляємо "відосіки" і отримуємо насолоду від трешу", — прокоментував директор.

Стосовно вчорашніх подій, додав Євгеній Ван, було б непогано отримати вибачення від UAanimals за неперевірену інформацію.

Представниця UAnimals Ольга Чевганюк у коментарі Суспільному повідомила, що у зоопарк представники організації не зверталися. Стосовно заяви, то претензія зоозахисників до зоопарку полягає у тому, чому у момент, коли тигриці стало зле, нікого не було поруч.

Нагадаємо, на зоопарк у Черкасах організація UAnimals подала заяву до поліції. Вони вимагають перевірити черкаський зоопарк та стан здоров'я тигра

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #4 правда 04.06.2023 12:50
мало тварин там, нема бегемота!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 Побалакали 04.06.2023 10:22
Цитую чну:
Ну і що

А ні що
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 БджОЛЯр 04.06.2023 09:26
Зоопарк - це розвага для людини і водночас - тюрма, навіть катівня для для тварини.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 чну 03.06.2023 16:44
Ну і що
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100