реклама

реклама

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева посварилася з професором-росіянином у Мілані, пише ТСН.

70ffa9d928a7407639963a801f0bb78d

Як відомо, зараз Юрушева з трьома дітьми перебуває в Італії, де в Мілані пішла навчатися в інституті Marangoni. У своїх соцмережах бізнесвумен розповіла, що до них прийшов новий професор з росії. Вже в той момент Єлизавета хотіла залишити аудиторію, але пересилила себе.

Втім, Юрушева не втрималася, коли професор почав наводити як приклад російські компанії:

"Зрозуміла я, що він цієї самої рашистської нації тоді, коли він почав наводити в приклад російські компанії. Як приклад! Санкційну, корупційну державу ставити в приклад!" – написала Юрушева.

Коли ж професор поцікавився у Єлизавети її думкою стосовно однієї з російських компаній, бізневсумен йому висловила все, що в неї кипіло:

"Я навела йому безліч економічних фактів, чому будь-який російський бізнес в моїх очах – це лише купа непотребу. Жодні цифри цього нікчемного ринку не можна брати до уваги, бо все що робиться їхніми руками – фальшиве, необ'єктивне і цьому ніколи не можна довіряти. Все, що ллється з їхніх вуст – брехня і більшість населення цього псевдо величного ринку живе без електроенергії та газу, що показує, що ця країна не те що не розвинута, вона – ніщо!" – сказала дружина Скічка.

Своєю чергою росіянин відповів, що однаково це величезний ринок. Юрушева ж наголосила, що "жодного ринку там давно вже немає, це країна двох міст, а всі інші живуть у лайні і там їм і місце". Професора це розізлило і він відповів Юрушевій, що вона так говорить лише через політичну ситуацію.

 Єлизавета ж сказала, що не навчатиметься за такими прикладами. Юрушева, врешті, покинула аудиторію, а перед виходом вигукнула: "Слава Україні!":

 "На жаль, я розумію що це не остання зустріч з представниками цієї нації, бо вони повсюди – ховатися від них неможливо та і не треба! Їх треба ставити на місце, аби вони не наводили приклади своєї "величної" країни скрізь, а знали що у світі немає місця їх імперіалізму" – наголосила Єлизавета.

Зазначимо, що буквально за годину пост про сварку з професором-росіянином видалили із соцмереж Юрушевої:

"Мій останній пост про професора, який наводить в приклад компаній країни, яка перебуває під санкціями всього світу – видалили! Напевно, комусь правда очі ріже. Але нам то ніяких публікацій і не треба. Ми і так дуже добре знаємо правду – вона у нас всередині. А вони все там же - в лайні!" – прокоментувала бізнесвумен.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-9 #6 Просто істерика 05.06.2023 18:31
Влаштувала невеличкий скандал, про який всі завтра забудуть, а саму Юрушеву перестануть запрошувати на будь які серйозні заходи. Наче немає іншого способу висловити свій патріотизм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #5 БджОлярка 05.06.2023 16:25
"... по перше вона сама етнічна росіянка..." Не бреши, якщо не знаеш. Юрушева - етнічна ГРЕЧАНКА.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #4 Лейба 05.06.2023 11:40
Шото я за єй ваще нє скучав, а вона без нас прямо жить нє можеть. Звєзда! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-26 #3 Антиолігарх 05.06.2023 10:35
Радянська освіта була найкращої в світі, тому на заході практично немає університетсько ї кафедри де не працювали громадяни СРСР, а нині Росії чи України, трохи менше середньоазійськ их країн. Це факт. Оскільки Росія більша за розміром, то і росіян більше. Юрушева поводить себе як слон за в посудній лавці. Адже по перше вона сама етнічна росіянка, по друге в Європі конфлікти не етнічному чи політичному ґрунті не вітаються, м’яко кажучи. Відповідальніст ь за розпалювання ворожнечі ніхто не відміняв. А в університетах зазвичай українці і росіяни друзі, бо у них спільні спогади про СРСР, спільне щасливе минуле, студентські роки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #2 Ну тепер все 04.06.2023 22:17
Після інституту, всю черкащину власного дизайну худями обложе і трусєлями. Гарвардскі, ті вже п'яти собі кусають й всі в друзі ексочільника набиваються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #1 БджОЛЯр 04.06.2023 21:37
А хто запросив того прохффесора на викладацьку роботу ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100