У Черкасах більше 200 захисних споруд цивільного захисту, де люди можуть убезпечуватися під час повітряних тривог.  Питання організації укриття населення у фонді захисних споруд Черкас – на постійному контролі міської влади.

IMG_1742_1

Фахівцями управління цивільного захисту проводяться перевірки сховищ на предмет готовності використання за призначенням та забезпечення безперешкодного доступу до них. Перевіряються сховища різної форми власності, як комунальної, так і державної та приватної.

IMG_1739

Уповноважені особи проінспектували споруди цивільного захисту, які розміщені в одному з медичних закладів Південно-Західного району міста. На балансі медичної установи – сховище та найпростіше укриття у підвальному приміщенні. Обидві споруди розраховані приблизно на 600 осіб кожна. Передусім передбачається, що укриватися тут під час повітряних тривог мають працівники медзакладу та пацієнти. Проте у разі потреби і наявності місць сховатися від небезпеки тут можуть усі бажаючі громадяни.

IMG_1761

Споруди  обладнані усім необхідним, тут є питна вода, місця для відпочинку людей, санвузол. У сховищі є навіть кімната, де за необхідності можна проводити операції.

«Балансоутримувачі і власники об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту усіх форм власності повинні забезпечити постійну готовність і цілодобовий безперешкодний доступ населенню до укриттів», – наголошує начальник управління цивільного захисту Юрій Панченко.

IMG_1750_2

Мапа укриттів цивільного захисту населення Черкас розміщена за посиланням: https://cutt.ly/wwrt1vED .

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100