реклама

реклама

У Наталії Коваленко через зрадників і утворену в міськраді більшість переповнене емоціями серце…

У Наталії Коваленко через зрадників і утворену в міськраді більшість переповнене емоціями серце…

Заяву про виключення з лав партії «ВО «Батьківщина» трьох депутатів Черкаської міськради озвучила учора, 25 листопада, на сесії міськради нового складу депутат-бютівець Наталія Коваленко. З формулюванням «за грубе порушення статуту партії, що підтверджується вступом даних депутатів до фракції іншої політичної сили» вона озвучила рішення бюро партії про виключення з неї депутатів Станіслава Головіна, Сергія Гладких та Олександра Савенка.

– Прошу відділ з питань роботи ради внести зміни стосовно партійності даних депутатів, – наголосила Наталія Коваленко.

Нагадаємо, що інформацію про можливе приєднання до більшості, яка утворилася в міськраді між Партією регіонів та Партією Вільних Демократів, трьох депутатів-бютівців озвучив ще напередодні сесії соціаліст Олександр Радуцький. А очільник обласної організації партії «ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко пообіцяв, що «прізвища зрадників виборці прочитають на біл-бордах».

У свою чергу, Наталія Коваленко, після озвученої на сесії мером Одаричем інформації щодо підписання угоди між ПВД та ПР, зазначила:

– Сьогодні дивитись на все, що відбувається боляче. Але не дивлячись на ті емоції, що в мене зараз в серці, я хочу подякувати міському голові за те, що він сьогодні нам продемонстрував. Нарешті ми побачили його справжнє ставлення до Партії регіонів, а Партії регіонів до міського голови. І ми бачимо, до чого призвело все те, що відбувалося під час виборчої кампанії, і що насправді стояло за підписанням політичної угоди між Сергієм Одаричем і Партією регіонів ще задовго до виборів, – сказала у виступі Наталія Коваленко. – І виборці дадуть оцінку всьому тому, що тут відбувається… Також я хочу подякувати Сергію Олеговичу за те, що він звільнив нашу політичну силу від трьох осіб, які зрадили нас, яких ми висунули, яких підтримували, за яких переживали, робили все для їх перемоги. Але Сергій Олегович зробив так, що вони перейшли в його команду. І ми дякуємо за те, що це відбулося саме сьогодні і так швидко… Все, що ви сьогодні сієте несправедливе, ви рано чи пізно пожнете.

реклама

Коментарі  

 
-5 #6 віруючий. 29.11.2010 00:38
савенко, головін гладких - іуди. Зрадники. Про них повинні знати обмануті ними партійці, обмануті ними виборці, обмануті ними прихожани їхньої віри, віри християн- бабтистів, де вони є пасторами своїх приходів, про зрадників повинні знати жителі міста Черкаси. На бігборди їх - зрадників "БАТЬКІВЩИНИ" !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #5 смішно, аж грішно 26.11.2010 22:15
Шановні, ваших біг-бордів під час виборчої кампанії в місті було «раз, два, три та й общитався», а зараз й гроші на них знайшли і цілеспрямовано вирішили понавішувати. Флаг вам в руки!!!! Позорте Тимошенко далі!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Сергій 26.11.2010 15:06
дайте ссилочку, де можна побачити обличчя цих "трьох"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #3 Кандидат 26.11.2010 13:40
Знову Наташа залишеться сама-ще нікого не купляли і не лякали,а вже побігли...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Slava 26.11.2010 12:26
«прізвища зрадників виборці прочитають на біл-бордах», це я так розумію призвіща тих хто продавав місця в списку, чи касіра який брав, чи стрелочніка. Чи подадуть у відставку члени бюро, які верстали списки. Названі призвіща в праймерзі небуло. Кому потрібні Ваші вистави про зрадників, гроші люблять тишу!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Slava 26.11.2010 12:19
Це тільки початок, продані місця в списках від партії, про які всі знали. А тепер вдаєте, що ображені. Списки затверджував Томенко і Гресь, а не партійні збори, тому такий результат. Праймеріз проводився в кабінетах а не на зборах. Виборці у нас партій не має в природі, є тільки ЗАТ імені Ю.Я, К. Ну перейшла людина із Ротора до міської ради, так що тепер з посади голові Черкаської міської партійної організації йти, добровільно НІ, їй сказали затвердити списки вона це ізробила
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100