реклама

реклама

Сьогодні на сесії Черкаської міської ради депутат Сергій Кудактін ініціював звернення депутатів Черкаської міської міської ради до Верховної Ради України та Кабінету міністрів України щодо неприпустимості повернення перевірок і штрафів для малого і середнього бізнесу під час війни.

360120737_3464147160474527_8719483165171495316_n

Про це Сергій Кудактін пише на своїй сторінці у фейсбуці:

«Урядовий законопроект №8401 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», ухвалений прийнятий 30 червня, - це спроба повернути Україну на шлях вседозволеності перевіряючих органів, нової хвилі корупції і безправ’я підприємців.

Не зважаючи на те, що низку драконівських норм було відтерміновано, цей документ посилає негативний сигнал українським і іноземним інвесторам.

Ми маємо захистити малий і середній бізнес, який створює робочі місця, дозволяючи українцям отримувати зарплату, а не соціальну допомогу від держави. Натомість ухвалений законопроект свідчить про протилежне.

Ми не забули заяви Данила Гетманцева, який порівнював український бізнес із гускою, яку потрібно «общипувати». І судячи з проекту №8401, влада дотримуються схожих підходів до українського бізнесу.

Закликаємо повернути Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (проект №8401) до Верховної Ради України.

Закликаємо доопрацювати документ, аби він слугував підтримці української економіки, а не її руйнуванню.

Просимо від держави не застосовувати до приватних підприємців і малих підприємств штрафів і перевірок – як мінімум, до кінця війни.

Просимо не заважати працювати мільйонам українських підприємців. Не заважати їм створювати робочі місця і сплачувати зарплати.

Тільки це може гарантувати сплату податків і наповнення державного і місцевих бюджетів.

Щиро вдячний колегам-депутатам, що підтримали це звернення».

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Антон 14.07.2023 10:43
В чому проблема чесно вести бізнес і чесно сплачувати податки? Якби не було проблеми ухиляння, не було б і перевірок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Алекс 13.07.2023 15:43
Давимо малий і середній бізнес...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100