реклама

реклама

Наталія Коваленко: Разом нас 12 і нас не подолати

Наталія Коваленко: Разом нас 12 і нас не подолати

«Фракція «Батьківщини» в Черкаській міській раді – монолітна команда, яка керується в своїй діяльності виключно статутом партії і знаходиться під впливом лідера партії Юлії Тимошенко. І ніякої роз’єднаності в команді немає!» – про це повідомила «Прочерку» голова фракції, голова Черкаської міської партійної організації «Батьківщина» Наталія Коваленко.

Так бютівці відреагували на розміщений учора на нашому сайті коментар Сергія Одарича. Нагадаємо, що на брифінгу після сесії міськради він повідомив: «…Батьківщина» – це 11 осіб… Але сама «Батьківщина» дуже неоднорідна. Вона, по-суті, представляє три різних центри впливу і ми вже є свідками і будемо в подальшому свідками того, що вона не буде функціонувати як цілісна група. Тобто, це треба з трьома центрами впливу домовлятися».

– Нас має бути всього 12, оскільки до нас повинен приєднатися ще один депутат – Віктор Дубина (нині голова Придніпровської районної ради міста Черкаси – ред.), – повідомила Наталія Коваленко. – Ніякої роз’єднаності в команді немає. А міський голова нехай краще опікується проблемами своєї фракції і аналізує центри впливу у своїй фракції. А ті, хто має намір розхитати ситуацію в нашій фракції, чи когось перетягнути в коаліцію Партії регіонів та Вільних демократів, будуть розчаровані. Тому раджу облишити ці наміри і зайнятись своїми внутрішніми питаннями.

Зазначимо також, що, як ми вже повідомляли, учора на сесії міськради депутати-бютівці озвучили заяву про виключення з лав партії трьох депутатів-зрадників, що увійшли до більшості.

реклама

Коментарі  

 
+11 #20 Кронос 30.11.2010 18:21
Slava, вы плохо осведомлены. Слуцкая входит в группу кумовьев, хотя ей отведена роль молчать в тряпочку. Никакой борьбы за фракцию черкасского горсовета между Томенко и Турчиновым нет и в помине.Турчинову Черкассы вооще на фиг сдались. Томенко с Олийником поделили сферы влияния еще до выборов. По квоте Томенко в горсовет зашли только Булатецкие и брат Томенко. Уже на первой сессии Булатецкие проявили недержание и маргинальный дуэт Мамалыго-Воротника стал квартетом. Исключая Булатецких, вся фракция БЮт в горсовете в большей или меньшей степени управляется Олийныком через своих поводырей секретаршу Наташу и Шабанова. Все кто на старте решил выйти из под контроля этой политической секты уже названы зрадниками. Развал фракции неизбежен. По концовке Наташа с Шабановым останутся в гордом одиночестве и назовут себя "справжніми БЮТІВцями".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #19 Slava 30.11.2010 17:46
В Черкаському БЮТі йде боротьба між Томенком (ПРП Пензеника) і Турчиновим, мабуть останній програв, якщо його людей прибирають. В Черкаському обласному ще є гарна штучка сірий кардинал Слуцька, як деякі кажуть родичка Томенка, яку Валера Пащенко кишнув з Придніпровки, за ...хто знає напише. Філіпенко порядна і віруюча людина, використали віруючих, а тепер... потрібні продажні ТІ в БЮТі і залишились... Добовольський, Слуцька (Працювала в "Нашій Україні")
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #18 Кронос 29.11.2010 16:44
БЮТ в горсовете на две трети контролируется Олийныком. Это группа кумовьев: Коваленко-Дубина-Шабанов и группа Бондаренко-Греся-Мушиеки: практически все, кроме семьи Булатецких. Так как Одарич будет с ними обьединяться? Это ж полный бред.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #17 Володимир 29.11.2010 16:08
А я переконаний, що проблеми не в людях, прізвища яких згадали, а проблеми в самій черкаській організації БЮТу. Чи може хоч хто-небуть назвати таку кількість перебіжчиків в інших партіях? Мабуть що ні. Савенко, Гладкіх, Головін - це що перші "мігранти" з лав БЮТу? Таких в черкаській організації вже набралось кілька десятків за останній час. Причини все ж інші. Якщо вже бути чесним до кінця, то розповіли б ще й про те, як разом з вищезгаданими, виключили з лав партії і депутата Черкаської обласної ради Філіпенка Павла. А його то за що? Не переходив, не зраджував, просто муляє очі кільком "прохвесіоналам", не зручний для сьогоднішньої компашки.... Так він же ще й керівництво обласної організації входить, не рядовий член партії а заступник голови!!! Ой щось мені здається що стабільно залишаються в черкаській організації БЮТу тільки люди Олійника. Думаю що по прізвищам перераховувати не потрібно, їх і так всі знають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #16 Патріот 29.11.2010 11:59
***, а не хочиш розповісти як п'яний стріляв у людей з карабіна на базарі в Одесі. Цікавий репортаж був по місцевому телебаченні. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #15 Добровольський. 29.11.2010 00:35
Цитую Справедливий:
Цікаво, якщо Олійник зрадник, то хто такий Добровольський? Чому він не відповідає на конкретне запитання про його "керування" колгоспом в с Писарівка. Чому він не відповість як ворував техніку, земельні паї вибивав у селян, як голову сільської Ради побив ітп.

Відповідаю на наклеп якоби "справедливого" : При таких звинуваченнях я б уже в тюрмі давно б сидів, тим більше при вашій владі, яка опозицію спить і бачить як змести зі своєї дороги. За несплату селяни подали б в суд, за крадіжку їхнього майна тоже б в суд, за побиття посадової особи була б кримінальна відповідаль-ність. Якщо цікаво комусь можу дати номер телефона голови села який під два метри росту та з яким ми дружимо, та хай вам розповість хто як і коли чесно чи не чесно поступав при розрахунках з людми та хто кого бив . А за наклеп , за приниження честі , достоїнства та гідності можна було б на "справедливого " в суд подати, та жаль він себе на відміну від мене ховає під псевдонімом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #14 Справедливий 28.11.2010 18:46
Цікаво, якщо Олійник зрадник, то хто такий Добровольський? Чому він не відповідає на конкретне запитання про його "керування" колгоспом в с Писарівка. Чому він не відповість як ворував техніку, земельні паї вибивав у селян, як голову сільської Ради побив ітп.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #13 оХ 28.11.2010 15:38
Щодо т.зв. брендів. Це Партія регіонів мріє відродити чітку тотальну партійну вертикаль, як у радянські часи (щоправда, робить із неї не стільки привабливу цукерку, скільки "страшну структуру"). Тому і протягла по суті такий антиконституцій ний закон про вибори.
Але наш народ традиційно придивляється до особистостей, які йдуть під цими "брендами". Так що реклама "Батьківщини" - це лишень півсправи, якщо й на "пів" набереться. Інших партій теж стосується.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #12 Марія 28.11.2010 14:24
Погоджуюся!!!!! !!!! Коваленко рота вже давно закрили. А Олійник класний парІнь – своїх людей скрізь має 
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Правда 28.11.2010 13:56
Шоновний Бютівцю, ви правельно все кажете люди яких назвають "зрадниками" Батьківщини є ті кого партія під час виборів не підтримала своєю вірою в перемогу!Саме ті хто не проходив по списку!Бренд Батьківщини???Не смішіть будьласка !!!Чому ж за ваш бренд не проголосувала більшість????Мажоритарщики власними силами и добрими справами на своїх округах здобули цю перемогу і бачучи саме в Батьківщині зрадника який кируеться лише грошима вони підтримала фракцію Одарича!!! А пані Коваленко після подій відбувавшихся під час виборів має взагалі мовчки сидіти як равлик у своїй мушлі, всеодно за неї все давно вирішило керівництво!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100