реклама

реклама

4 серпня староста Халаїдівського старостинського округу Іван Омельченко завітав до оселі Ганни Цехмейструк, щоб привітати Ганну Петрівну з 90-річним ювілеєм.

365699002_609502678029754_4017067010729707155_n

Про це повідомляє Монастирищенська міська рада.

Народилась іменинниця 4 серпня 1933 року в селянській сім’ї. На її долю, як і на долю її однолітків, випало багато трагічних подій і випробувань, та вона мужньо їх пережила: голодомори, Друга світова війна, важкий повоєнний період. Від народження і до сьогодні Ганна Петрівна проживає у Халаїдові. Весь свій трудовий вік пропрацювала в колгоспі, у рільничій бригаді сапала буряки, за що заслужено отримала статус «ветеран праці». Має трьох прекрасних доньок.

«Односельчани люблять, поважають і шанують Ганну Петрівну. Пишаються нею і рідні. Адже, попри всі пережиті негаразди та прикрощі нелегкої долі, вона зберегла в своїй душі неймовірну доброзичливість, оптимізм, любов до життя і віру в людей.

Тож Іван Дмитрович, вітаючи Ганну Цехмейструк, висловив їй слова великої вдячності за трудову діяльність, побажав міцного здоров’я, радості, бадьорості духу, любові та підтримки від родини, мирного неба над головою та ще довгих років життя і від імені міського голови Олександра Тищенка вручив ювілярці квіти й грошовий подарунок», – ідеться в повідомленні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100