Через два влучання ворожої ракети по Смілі, велика частина міста залишиться без води на невизначений час. Про це посадовець розповів під час ранішнього ефіру у Фейсбук мер Сміли Сергій Ананко

За його словами, зробити екстрений ремонт наразі неможливо. Пошкоджений трубопровід.

Без назви

"Дуже критична ситуація з водопостачання більшої території міста, тому що пошкоджено трубопровід. Наразі працюють комунальники, правоохоронці. На жаль, через деякі обставини ми не можемо здійснити екстрений ремонт. Ремонт буде потребувати значних капіталовкладень і по термінах складатиме досить тривалий час", - пояснив Ананко.

Водопостачання буде відсутнє у 5 мікрорайонах. Згодом влада може розробити графік підвіз води...

Ананко каже, всі екстренні сили будуть кинуті на відновлення водопостачання. "Тільки вскриємо систему, подивимося масштаби руйнації, тоді знатимемо час і масштаби ремонту. Стежте за повідомленнями", - сказав мер Сміли.

реклама

Коментарі  

 
+3 #6 Ніка 17.08.2023 09:28
Сміляни, не мовчіть !!! Беріть мера за цимбали і не слухайте його казочки про "вже не можна зупинити будівництво" інакше без води залишитесь назавжди. Яка, на фіг дорога ? Пора владі і меру нагадати що вони лише менеджери !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Смілянин-шляхтич 15.08.2023 16:28
Як там ананко? як там авраменко? що по бабках?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Андрій 15.08.2023 16:18
На днях їхав через Смілу, там бульвар біля станції Шевченка "реконстроювали". Я думаю значні капіталовкладен ня звідти можна було б взяти. Я розумію, що бюджетні витрати мають витрачатись на те, що прописано в бюджеті, але я не думаю, що для Смілянської міськради є проблема перекинути бюджетні кошти з однієї статті витрат на іншу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 1 15.08.2023 11:10
Починайте вже щось робити з відновленням мережі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Перехожий 15.08.2023 11:10
Отака вона смілянська "еліта". Відкат від дороги вже поділено. Добре що у свій час Уряд утримався від створення Смілянського району. Так їм хоч хтось мізки вправить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 петров 15.08.2023 10:51
У жителів мікрорайону Богдана немає води, зате буде реконструйована вулиця за майже 11,7 млн на другому році великої війни.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100