реклама

реклама

Український виробник автобусів і вантажівок АТ «Черкаський Автобус» (ТМ «Отаман») та японська компанія «ISUZU Motors», за участі японської корпорації Sojitz і дистриб’ютора автобусів «Отаман» ТОВ «Український автобус», підписали Угоди про виробництво та дистрибуцію автобусів на агрегатній базі ISUZU. Як повідомляють в АТ «Черкаський автобус», цими Угодами компанія ISUZU надала право використовувати власний торгівельний знак на автобусах виробництва АТ «Черкаський автобус».

Окрім того, японська компанія передала міжнародний сертифікат на відповідність якості своєї продукції (автомобілів, комплектуючих і запасних частин) ISO 9001:2008, а також видала довіреність «Черкаському автобусу», «Українському автобусу» та їх дочірній компанії «Комтранскомплект», відповідальній за дистрибуцію вантажівок і запасних частин ISUZU.

Очікується, що наступним кроком буде підписання угоди про виробництво і дистрибуцію вантажівок ISUZU, зібраних АТ «Черкаський автобус».

Довідково:

Слід зазначити, що автомобілі Isuzu поставляються більш ніж у 130 країн світу. В Україні Isuzu Motors Ltd і корпорація Sojitz (раніше – Nissho Iwai) почали співпрацю з АТ «Черкаський автобус» у 1998 р. Уже наступного року акціонерне товариство придбало першу легку вантажівку Isuzu й налагодили виробництво першої моделі автобуса. У 2004 році було підписано дилерську угоду між Isuzu Motors Ltd., а також підписано генеральну угоду про постачання машинокомплектів.

«Український автобус» одним із перших в Україні презентував моделі міського та приміського автобусів малого класу черкаського виробництва, які повністю відповідають міжнародним Правилам № 36 (відповідно до конструкції автобусів для перевезення пасажирів).

А в жовтні 2012 року на виставці TIR-2012 у Києві був представлений перший в Україні автобус вітчизняного виробництва ТМ «Отаман» на агрегатній базі Isuzu, який відповідає вимогам Правил № 107.

Завдяки тривалій плідній співпраці з Isuzu АТ «Черкаський автобус» уже більше 10 років є лідером серед вітчизняних виробників автобусів та вантажівок, а також успішно конкурує на ринках за межами України.

Про це інформують в управлінні інформаційної політики та зв’язків із ЗМІ облдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100