реклама

реклама

Індекс споживчих цін у жовтні до попереднього місяця по Черкаській області становив 99,9%. На споживчому ринку у жовтні цього року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 0,3%. Найбільше (на 6%) подешевшали овочі.

На 3,8–2,2% знизилися ціни на цукор, фрукти, рис, на 1,3–0,2% – продукти переробки зернових, м’ясо птиці, рибу та продукти з риби.

Водночас на 3–1,4% подорожчали маргарин, яйця, масло, кисломолочна продукція, на 0,7–0,1% зросли ціни на сири, сало, соняшникову олію, молоко, сметану, макаронні вироби, безалкогольні напої, м’ясо свинини та яловичини.

Алкогольні напої стали дорожчими на 0,1%, тютюнові вироби – на 0,4%.

Зниження цін у сфері охорони здоров’я на 0,5% головним чином відбулося за рахунок здешевлення фармацевтичної продукції, медичних товарів та обладнання на 0,7%.

Підвищення цін на транспорт у цілому на 0,4% в першу чергу зумовлено подорожчанням палива та мастил на 0,9%. У той же час вартість перевезень залізничним пасажирським транспортом знизилася на 2,1%.

Разом з цим на 0,4% і 0,3% знизилися ціни на телефонне обладнання, аудіотехніку, фотоапаратуру та обладнання для обробки інформації. Про це інформують в Головному управлінні статистики в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100