реклама

реклама

До чергової частини Уманського міськвідділу міліції почали надходити численні звернення від жителів міста про зникнення поштових скриньок з під’їздів багатоповерхівок. Кожен факт крадіжки був схожим за способом скоєння, хоча і відбувався в різних частинах міста. Як правило, поштові скриньки зникали в нічний час та без жодних сторонніх звуків, які б привертали увагу громадян.

Правоохоронці щоденно проводили подворові обходи, опитували місцевих жителів та перевіряли на причетність до скоєння крадіжок осіб, які вели антигромадський спосіб життя та раніше притягувалися до відповідальності за скоєння злочинів.

Невдовзі до поля зору дільничних інспекторів міліції потрапив 50-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель. Провівши ряд перевірок та зібравши усі необхідні докази, правоохоронці «завітали» до підозрюваного додому. Побачивши на порозі людей у формі, чоловік зрозумів, що його викрито і відразу у всьому зізнався.

Чоловік розповів, що має невеликі статки, тому вирішив підзаробити саме в такий спосіб. Уночі він виїжджав на власному автомобілі в різні райони міста в пошуках багатоповерхівок, в під’їзд яких можна було б потрапити без перешкод, тихенько знімав поштові скриньки та вивозив їх. Наступного дня розбирав їх на дрібні деталі, які в подальшому здавав на металобрухт.

Наразі речові докази вилучені. За цим фактом слідчим відділом Уманського міськвідділу міліції порушена кримінальна справа за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років. Правоохоронці проводить подальшу перевірку на причетність зловмисника до скоєння схожих злочинів, інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100