реклама

реклама

Відводу судді вимагає черкаська родина Лисаків. Вже вкотре. Мовляв, нинішній судді, яка розглядає справу, не довіряють та вже навіть звернулися зі скаргою на неї до правоохоронних органів. Справа за словами активіста, черкащанина Олега Лисака досить проста: його мати купила певну будівлю, а через роки продавець знову продав майнові права на цю ж будівлю вже комусь іншому.

"Справу, вважаю, затягують. Хочемо відвід судді, натомість отримали повідомлення, що вона раптово пішла сьогодні на лікарняний. При цьому я бачу в інтернеті, що проти неї багато дисциплінарних проваджень, нам потрібна інша суддя" - каже Олег Лисак.

Власне, права свої відстоює Лисак Світлана Василівна, що є мамою Олега Лисака. Вона каже, що купила в Черкасах приміщення у 2015 році.

372559215_350041207502016_6809838972262297766_n

- Десь через 5 років продавець, у якого я купила приміщення, звернувся до суду з заявою, що я купила приміщення задешево, не дивлячись на те, що ціна була узгоджена, правовласності було оформлено, є договір купівлі продажу, в реєстрі зазначено, що це моє майно. Все було зроблено відповідно до вимог закону. Та колишній продавець, який нині в стадії ліквідації, каже, що я купила задешево і подає на мене в суд. Мовляв договори купівлі продажу треба визнати недійсними, - каже Світлана Василівна. - Одна фінансова компанія з продавцем укладає новий договір і вони таким чином продають мої майнові права на нерухоме майно. А завтра вони продадуть майнові права на будь-чию квартиру. У мене хочуть забрати майно!

Прес-служба Придніпровського районного суду м. Черкаси інформує: У провадженні Придніпровського районного суду м. Черкаси знаходиться цивільна справа за позовом ПАТ "Ф" та ТОВ "К" до  Л., третя особа ФГВФО про застосування наслідків недійсності нікчемного правочину.

Судове засідання по справі, яке призначалося на 04.09.2023 не відбулося. Про дату та час наступного судового засідання щодо розгляду даної справи, учасники та їхні представники будуть повідомлені додатково.

Редакція готова також подати іншу сторону конфлікту

Назарій Вівчарик

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100