реклама

реклама

До чергової частини Черкаського райвідділу міліції по спецлінії «102», від фельдшера швидкої допомоги надійшло повідомлення, що в приватному будинку одного із сіл Черкаського району, виявлено труп жінки з ознаками насильницької смерті. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронців зустрів, схвильований 60-річний господар будинку, який і вказав правоохоронцям на місце скоєння злочину. В одній з кімнат будинку, на ліжку працівники міліції виявили тіло 43-річної жінки. Поблизу ліжка лежало знаряддя вбивства – закривавлений кухонний ніж.

При розмові з господарем будинку оперативники з’ясували, що покійна періодично у нього проживала та допомагала по господарству. Цього дня до будинку пенсіонера прийшла його сусідка, яка вже була на підпитку та запропонувала разом випити.

Чоловік та його квартирантка пристали на пропозицію гості. Після застілля, господар залишив жінок поговорити про своє на одинці, а сам пішов відпочивати. Прокинувся чоловік від якогось шуму, і побачив жахливу картину – на сусідньому ліжку лежала його квартирантка, а біля неї стояла захмеліла сусідка, в руці якої чоловік розгледів закривавлений ніж. Чоловік злякався і вибіг на вулицю. З темряви він побачив, як сусідка вибігла з двору і втекла. Впевнившись, що небезпека вже минула, господар зайшов до свого будинку і негайно викликав швидку допомогу, та на жаль, медики були безсилі – жінка була вже мертвою до їх приїзду.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами правоохоронці швидко встановили місце знаходження зловмисниці та затримали її. Жінка не намагалась переховуватись, вона спокійно повернулася додому та лягла відпочивати.

На слідстві остання повністю зізналася в скоєному та розповіла, що під час застілля між нею та потерпілою виникла сварка, яка швидко вщухнула. Але ображена гостя все ж не могла пробачити подрузі поганих слів сказаних в адресу її бабусі, тож вона взяла зі столу кухонний ніж та завдала жінці удару. Потім кинула ножа на підлогу та побігла додому, сподіваючись, що ніхто не дізнається про її вчинок.

Наразі жінку затримано. Відносно неї порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України (Умисне вбивство). За скоєння такого злочину законодавством України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Про це інформує прес-служба обласної міліції.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100