реклама

реклама

У Тальному, що на Черкащині продовжують облаштовувати територію місць поховання загиблих героїв Тальнівської громади, які віддали життя за нашу незалежність у боротьбі з окупантами. Наразі розчищено територію від кущів і деревної порослі, інших рослинних залишків та облаштовано доріжку. Також, встановлюють паркан. Після закінчення будівельних робіт, буде проведено озеленення, висаджено багаторічні рослини та засіяно газонною травою, пишуть «Вісті Черкащини».

fb_img_1693573207884-e1693895038590-1024x577

– Наша мета зробити так, щоб людям було зручно тут ходити і віддавати пам’ять полеглим воїнам нашої громади. У погану погоду, наприклад, всюди болото, а після того як ми зробили доріжку, ділянка буде чистою і сухою. Роботи виконувала підрядна організація із якою був укладений договір. Роботи з облаштування паркану проводять робітники нашого підприємства. Пам’ять та благоустрій місця поховання героїв, для мене це обов’язок, – зазначив начальник КП «Тальне-Сервіс» Віталій Марченко.

fb_img_1693573215244

Як зазначили в комунальному підприємстві, облаштування пішохідної доріжки необхідні ще й для того, щоб мінімізувати створення незручностей, які можуть виникати після сильних злив та забезпечити комфортне і безпечне пересування відвідувачів кладовища. Адже опади, які збираються через особливості рельєфу цвинтарю, не лише створюють незручності для людей та, а й спричиняють руйнування.

fb_img_1693573221071

Жителі Тальнівської громади завжди пам’ятатимуть своїх Героїв, а обов’язок влади дбати про місця їхніх поховань.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100