реклама

реклама

Анатолія Тенера, водія автотранспортних засобів Монастирищенського лісництва філії "Уманське лісове господарство" ДП "Ліси України", сьогодні нагородили.

376280869_261181736878123_8813914241763339258_n

За особисту мужність і самовідданість під час виконання військових обовʼязків лісівнику присвоєно відзнаку Ради національної безпеки і оборони України - нагрудний знак "Захиснику України".

Наприкінці жовтня Анатолію виповниться 31 рік. За ці роки лісівник пройшов великий шлях. Встиг двічі стати на захист суверенітету нашої держави. У 2014-2015 роках брав участь у бойових діях в зоні проведення антитерористичної операції.

У 2021 році прийшов на роботу у Монастирищенське лісництво.Та повномасштабне вторгнення знову поставило цивільне життя на паузу. Тож 24 лютого Анатолій знову став на захист української землі, сімʼї і рідних.

Воював чоловік у складі 30-ї окремої механізованої бригади. Обороняв Донецький напрям - Рубіжне, Лисичанськ, Бахмут.

У жовтні минулого року воїна демобілізували і він знову повернувся до роботи у Монастирищенському лісництві філії "Уманське лісове господарство", де і продовжує працювати на благо лісу.

За час роботи у лісництві зарекомендував себе принциповим, відповідальним і сумлінним працівником.

Також Анатолій - багатодітний батько, разом з дружиною виховують пʼятеро дітей - чотирьох донечок і сина. Поки чоловік стояв на передовій, дружина переживала і сама справлялась з дітьми. Звісно ж, трохи допомагали батьки.

Про це повідомляє Центральний лісовий офіс.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100