реклама

реклама

Артист Черкаського театру Шевченка і волонтер Сергій Бобров постійно організовує благодійні концерти, щоб забезпечити захисників та захисниць найнеобхіднішим. Однак цього разу, за інформацією пресслужби закладу, на черкащан чекає дещо масштабніше.

25 вересня о 18:00 у театрі відбудеться концерт «Музика задля Перемоги», до якого долучаться шість черкаських гуртів. Це не рандомні колективи, а митці, які з лютого 2022 року своїми виступами збирають кошти на підтримку ЗСУ.

афіша Бобров

– Як і чимало творчих людей, з початку повномасштабного вторгнення ми намагаємось ефективно використовувати свій ресурс, аби повсякчас допомагати українським бійцям. Наш ресурс – це голос, це наша музика, – зазначив ініціатор концерту Сергій Бобров.

Тож на глядачів чекають тільки найкращі, найдрайвовіші й водночас найщемливіші пісні у виконанні гуртів: «Крутий Заміс», «Shuffle», «Жарти в сторону», «Novach banD», «Boberplane», «FUNK'УЛЬТЕТ».

Захід проводитиме ведуча Юлія Горб, яка добре відома містянам і жителям області. А ще присутні зможуть взяти участь в аукціоні й стати власниками лотів від художниці Ольги Курської та фотографині Ольги Степаньян.

Вхід – добровільний внесок на потреби ЗСУ. Присутні можуть покласти суму, яку вважають доцільною у скриньку, що стоятиме біля входу до зали. 100% зібраних коштів передадуть, аби закупити засоби тактичної медицини: оклюзійні пов’язки, кровоспинні бандажі й бинти, турнікети.

Митець Сергій Бобров переконаний, що кожна пісня єднає нас у боротьбі на фронті й у тилу задля Перемоги.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100