реклама

реклама

З перемогою після Ігор нескорених, які відбулися в Дюсельдорфі,  повернулися черкасці Вадим Мазніченко та Максим Дмитраш. У Вадима – золото у складі збірної команди зі стрільби з лука та дві бронзові медалі (у самостійних змаганнях із цього ж виду спорту) та зі штовхання ядра. Максим здобув два «срібла» зі стрибків у довжину та веслування на тренажерах. На черкаському вокзалі переможців зустріли очільники міста, спортсмени, побратими та друзі.

088A0397

«Дякую Вадиму та Максиму за достойний виступ на цих міжнародних  змаганнях. Ваші досягнення – це результат завзятої роботи над собою. Ви – приклад для всіх, як рухатися вперед і ніколи не зупинитися. Весь світ побачив, які мужні, відважні та сильні українські захисники й захисниці. Пишаюсь вами!», – сказав міський голова Анатолій Бондаренко.

088A0324

Вадим Мазніченко має досвід участі в таких мультиспортивних змаганнях серед ветеранів та військовослужбовців, які зазнали поранень або травм. Цього  разу пробував свої сили у п’яти видах спорту. «Invictus Games – це свято підтримки, радості один за одного та обійм. Безумовно, золота медаль нашої команди – це вагома перемога і мотивація працювати надалі. Дякую рідному місту за теплу зустріч. У Черкасах я буду продовжувати займатися стрільбою з лука та штовханням ядра», – говорить Вадим Мазніченко, ветеран Збройних Сил України.

088A0537_1

Черкасець Максим Дмитраш – учасник АТО/ООС, спецпризначенець полку «Сафарі», який нині працює у підрозділі спецпризначення КОРД системи МВС України. Участь у таких престижних змаганнях брав уперше.

«Ігри Нескорених – це спілкування з ветеранами з інших країн, повага один до одного. Коли через легке нездужання на змаганнях мене повезли в лікарню, то атлети з Франції і Британії відмовились виходити на нагородження без мене. Тому Invictus Games називається домом поваги (HOME OF RESPECT), оскільки тут у першу чергу йдеться про повагу та підтримку, а все інше – потім. Дивлячись на всіх учасників, заряджаєшся їхньою жагою до життя і  перемог і хочеться ставати ще кращим та сильнішим», – поділився враженнями Максим Дмитраш.

088A0329

Зазначимо, що цього року українська збірна під час Ігор Нескорених  здобула рекордну кількість нагород – 34 медалі: 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових. Загалом у змаганнях взяли участь 600 учасників із 22 країн. Україну представляли 25 учасників: військові та волонтери ЗСУ, Нацгвардії, Національної поліції та добровольчих батальйонів.

Пресслужба ЧМР

реклама

Коментарі  

 
+8 #1 Лисий кавалерист 19.09.2023 20:33
намагається і груди колесом тримати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100