У планах міської влади Черкас цього тижня завершити роботи з укладання щебенево-мастильного асфальтобетону на вул. Котовського, а також заасфальтувати нижнім шаром асфальту ділянку на кільці по вул. Смілянській та 30-річчя Перемоги.

Саме на кільці довелося декілька разів змінювати профіль дороги. На цьому місці після дощів завжди збиралася вода. Тому ремонтники змінювали нахил, щоб вода стікала у потрібному напрямку до дощоприймачів. Нагадаємо, що під час ремонтних робіт за допомогою металошукачів було знайдено декілька решіток зливової каналізації, закатаних під 10-сантиметровий шар асфальту.

– Ми виявили там зливову каналізацію, яку збудували ще у 70-х роках, але так і не ввели в експлуатацію. Ця каналізація починалася від кільця і йшла в напрямку аеропорту. Там закінчувалася тупиком. Як ми з’ясували, вона була вищою від рівня дощоприймачів, розташованих біля кільця. Таким чином вода не могла відходити, а просто залишалася на місці. Зараз ми прочистили дощову каналізацію. У майбутньому плануємо під'єднати її до озера, куди стікає вода з цього району, – розповів Сергій Одарич.

Він зазначив, що цього тижня планують завершити укладання нижнього шару асфальту на проблемній ділянці по проспекту Хіміків (між підприємством «Металінвест» та тролейбусним парком).

Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 123 12.11.2012 19:52
Як ми з’ясували, вона була вищою від рівня дощоприймачів, розташованих біля кільця. Таким чином вода не могла відходити, а просто залишалася на місці.

"Гениально шеф!"

А як дізнались куди йде труба? Хтось заліз і потопав до краю? Чи може з'ясували по плану чи схемі? Чому всі ці роки ніхто не знав про наявність труби?

Сумніваюсь, що в ті часи, спеціалісти були настільки неуками щоб так проложить трубу. Можливо просто ніхто не хоче вчасно чистить і ремонтувать систему?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100