КП «Черкасиводоканал» взяв участь у Х Міжнародному водному форумі «Aqua Ukraine-2012», який вже став традиційним і єдиним міжнародним спеціалізованим заходом в Україні для фахівців водного та водопровідно-каналізаційного господарства.

На виставковому майданчику Черкаського водоканалу усі охочі могли ознайомитися із інформаційними матеріалами про підприємство, а також переглянути презентаційні фільми про колектив та діяльність водного підприємства Черкас. Також гості виставки могли більш детально дізнатись про реалізацію інвестиційного проекту «Модернізація водопровідних та каналізаційних насосних станцій КП «Черкасиводоканал». Представники підприємства розповідали про результати, отримані після заміни насосного обладнання на головних та районних каналізаційних насосних станціях.

У рамках форуму була проведена науково-практична конференція «Якісна питна вода – народу України». Тематика конференції була присвячена обговоренню проблем реформування і розвитку водопровідно-каналізаційного господарства, залучення інвестицій у галузь, забезпечення населення України якісною питною водою шляхом впровадження нових сучасних технологій очищення питної води, використання енергозберігаючих технологій та обладнання, повідомляє прес-служба водоканалу.

За словами директора КП «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка, участь у форумі – це дуже гарна нагода показати діяльність та досягнення свого підприємства, і отримати багато корисних контактів та пропозицій, впровадження яких у практику здатне принести відчутний ефект.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Кан 14.11.2012 10:02
Краще б похвалились добудованим міським каналізаційним колектором.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100