Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області під час комплексної ревізії виконання бюджету Монастирищенського району перевірили 5 установ, у яких встановили порушень, що призвели до втрат, на суму понад 2 млн грн., інформує прес-служба установи.

Контрольний захід охопив період з 1 липня 2006 року по 31 липня 2012 року.

Зокрема, залишаються невикористаними резерви з наповнення місцевих бюджетів за рахунок передачі в оренду земель, що знаходяться в адміністративних межах району. Так, протягом ревізійного періоду місцеві бюджети втратили понад 600 тис. грн. від неповного передання в оренду земель. Окрім того, ще 446 тис. грн. втрачено через нарахування орендної плати за землю за заниженими ставками та використання земель безоплатно.

Районний та державний бюджети недоотримали коштів на суму понад 300 тис. грн. від продажу земельної ділянки.

Встановили ревізори і факти зайвого затвердження та виділення бюджетних коштів розпорядникам, які спрямовані на покриття витрат сторонніх юридичних осіб, та безпідставної виплати заробітної плати всього на суму  642 тис. грн. Допущені порушення також при розрахунках за виконані ремонтні роботи та отримані послуги на суму понад 100 тис. грн.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи. Результати контрольного заходу розглянуті на засіданні колегії Монастирищенської райдержадміністрації, за підсумками якого прийнято відповідне розпорядження.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100