реклама

реклама

Днями у Багатопрофільному молодіжному центрі відбувся традиційний шаховий турнір «Золота осінь», який об'єднав 24 вихованців шахового клубу «Дебют».

1

Серед учасників були представники різних розрядів, включаючи одного першорозрядника, трьох другорозрядників та п'ять третьорозрядників. Також у змаганнях взяли участь і найсильніші вихованці першого та другого юнацького розрядів, де вони мали можливість змагатися з сильними суперниками та збагачувати свій досвід гри.

Турнір пройшов за швейцарською системою в 7 турів, із контролем часу 10 хвилин на партію з додаванням 3 секунд за кожен зроблений хід, починаючи з першого ходу. Гравці відзначилися чудовими стратегічними концепціями  та швидкими розрахунками варіантів.

У загальному заліку турніру «золото» виборола другорозрядниця Вероніка Юр'єва, «срібло» – у другорозрядника Георгія Фалєєва, «бронзу» здобув третьорозрядник Ігор Горбань.

2

Нагородження також були і в категорії «дівчата» та  «юнаки до 12 років»:

  • серед дівчат І-ше місце виборола Вероніка Юр'єва, ІІ-ге – у Дарини Ніконової, а ІІІ-тє – у Дар’ї Юліної.
  • серед юнаків до 12 років переможцем став Ігор Горбань, «срібло» дісталося Дмитру Гвоздику, а «бронза» була завойована Денисом Мазуром.

Всі переможці та призери змагань отримали грамоти та цінні призи в якості визнання їхньої майстерності та відданості шахам.

Цей турнір став чудовою нагодою для молодих шахістів продемонструвати свої навички та зустріти своїх друзів, що також прагнуть досягнень у цій захоплюючій грі. Такий захід сприяє розвитку шахів у молодіжному середовищі та надає можливість вихованцям показати свій талант у шаховій грі.

Про це повідомляє Багатопрофільний молодіжний центр.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100