реклама

реклама

Всеукраїнський день бібліотек є особливим святом для всіх, хто цінує культуру, освіту та доступ до знань. Бібліотеки - це не просто місця, де зберігаються книги. Вони допомагають формувати читацьку культуру та розширювати світогляд кожної людини. Тут читачі можуть отримати доступ до різноманітної інформації, знань і розваг.

385699403_926256629038081_8734929574950210300_n

В сучасних реаліях бібліотеки стали місцем для культурних подій та інтелектуального обміну. Виставки мистецтва, лекції, конференції, брифінги та творчі вечори допомагають об'єднувати спільноту навколо важливих тем і підтримують розвиток творчих здібностей.

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, профільна заступниця міського голови Анастасія Чубіна, від імені міського голови Анатолія Бондаренка та всього виконавчого комітету вручила Подяку колективу Черкаської міської централізованої бібліотечної системи за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи міста Черкаси, високий рівень професіоналізму, творче ставлення до обраної справи, благородну просвітницьку діяльність та розвиток суспільної культури.

385898309_926256672371410_6707049839527930059_n

«Свято Дня бібліотек - це можливість відзначити досягнення і внесок бібліотек у наше суспільство. Сучасні бібліотеки продовжують відігравати важливу роль у розвитку освіти та культури в сучасному суспільстві. Ми вдячні всім бібліотекарям, які допомагають своїм читачам розвиватися та розширювати свій світогляд. Дякуємо вам за вашу невтомну працю та віру в потужність книг і знань. Варто додати, що до кінця року коштом міського бюджету буде оновлено бібліотечні фонди, зокрема близько 4 000 книг поповнять полиці закладів. Попереду ще багато планів, щоб створити для жителів та гостей нашого міста комфортні та сучасні умови в бібліотеках», - відзначила Анастасія Сергіївна.

Тож, хочемо привітати всіх, хто пов'язаний з бібліотеками: бібліотекарів, читачів, авторів, вчених, учнів, студентів та всіх, кому не байдужа книжкова справа. Дякуємо бібліотекарям за їхню працю у збереженні та розширенні знань. Нехай ваші бібліотеки завжди будуть місцем, де горить світло мудрості та відкриттів, а ваша праця приносить натхнення всім, хто до вас звертається.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100