реклама

реклама

У Черкасах триває обстеження пошкоджених об’єктів після ворожої атаки, яка відбулася 21 вересня. Тоді уламки ракети зруйнували будівлю готелю «Центральний», а вибуховою хвилею вибило вікна в навколишніх будинках і зруйнувало покрівлі. Постраждало й майно підприємців, які працювали на ринку.

Як розповів міський голова Анатолій Бондаренко, черкасці, чиї домівки постраждали від ворожої атаки, отримають фінансову допомогу на встановлення пошкоджених вікон. Наразі з’ясували, що більше 440 вікон у 22-х багатоповерхових будинках та 12 приватних потребують заміни. Для 14 квартир 30 вікон вже виготовляються.

«Щоб отримати виплати, а це 3700 грн за квадратний метр пошкодженого вікна, людям потрібно написати заяву до департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Запевняю: ніхто не залишиться без уваги і підтримки міської влади», - говорить Анатолій Бондаренко.

386225937_628087439478375_320523768500369257_n

Відповідальні особи департаменту ЖКК додають: постраждалим необхідно звернутися до міської ради (вул.Байди Вишневецького, 36, каб.512), або зателефонувати за номером 36-11-35.

Після складання актів обстежень вони передаватимуться у департамент соціальної політики Черкаської міської ради, через який і здійснюватимуться виплати.

Також у місті триває розроблення механізму надання допомоги представникам бізнесу, які зазнали збитків внаслідок влучання ворожої ракети. Нагадаємо, для цього за ініціативи Анатолія Бондаренка в бюджеті передбачили 5 млн.грн.

Щодо зруйнованого готелю «Центральний», то на даний час по ньому замовляють інструментальне обстеження. Воно і визначить, які приміщення підлягають експлуатації, а які ні.

Про це пише прес-служба міськради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100