реклама

реклама

Рішення «Про утворення комісії по перевірці достовірностей відомостей, наведених у заяві осіб, що розмістили ВПО» ухвалили члени виконавчого комітету в ході засідання виконавчого комітету, яке відбулося у середу, 4 жовтня ц.р.

Honeyview_zhytlo-1000x550

Про це інформує Канівська міська рада.

До складу комісії увійшли представники управління соціального захисту населення, відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення та відділу з питань житлово-комунального господарства, інфраструктури та енергоефективності.

Відповідно до ухваленого рішення, комісія може щомісячно здійснювати вибіркову перевірку шляхом фізичного відвідування місця розміщення внутрішньо переміщених осіб з метою перевірки факту такого розміщення, його безоплатності, кількості розміщених осіб та умов їх проживання, документів, що посвідчують особу. За результатами перевірки складатиметься  акт достовірності наведених у заяві відомостей.

Додамо, станом на 2 жовтня ц.р. у Канівській міській територіальній громаді зареєстровано 4160 внутрішньо переміщених осіб. З них – 318 осіб прибули до початку повномасштабного вторгнення.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100