У Корсунь-Шевченківському районному центрі зайнятості в рамках акції «Випускник-2013» був проведений День відкритих дверей.

Як інформує відділ організації надання послуг з працевлаштування Черкаського обласного центру зайнятості, до служби зайнятості завітали близько 30 дев’ятикласників міської ЗОШ №1. Під час екскурсії відвідувачі ознайомилися зі структурою районного центру зайнятості, його основними підрозділами та послугами, які надають шукачам роботи, зокрема молоді.

Спеціалісти центру зайнятості розповіли школярам про актуальні професії та навчальні заклади, які здійснюють підготовку кваліфікованих робітників.

Юні гості охоче звертались за профорієнтаційними індивідувальними консультаціями, пройшли профдіагностичне обстеження, мали можливість скористатися тач-скріном для перегляду актуальних вакансій. Наприкінці зустрічі школярі отримали роздатковий інформаційний матеріал: буклети та брошури.

Такі заходи проводяться районним центром зайнятості не вперше: лише з початку навчального року фахівцями служби зайнятості було здійснено 4 Дні відкритих дверей, у яких взяли участь більше 70 учнів загальноосвітніх шкіл району.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100