реклама

реклама

12 жовтня, за участю заступника начальника Черкаської обласної військової адміністрації Антона Царюка, у Головному управлінні ДСНС відбулася підсумкова нарада зі службової діяльності за 9 місяців 2023 року.

img-9341

На початку Антон Олександрович відзначив високий рівень професіоналізму черкаських рятувальників щодо реагування на різного роду надзвичайні ситуації.

Далі проаналізовано стан реагування на надзвичайні ситуації впродовж вказаного періоду, зокрема під час ворожих обстрілів. Також увагу присутніх звернули на розвиток саперної справи в області та оновлення парку техніки.

img-9381

«Наразі в області активно розвивається рух щодо створення «Класів безпеки» в закладах освіти. На сьогодні в області відкрито та функціонує 75 таких класів, до кінця року плануємо відкрити ще 24», - наголосив перший заступник тимчасово виконуючого обов`язки начальника Головного управління ДСНС Андрій Хижняк.

На завершення озвучені основні завдання та напрямки роботи на наступний квартал.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #1 Кастянтіна не видно 13.10.2023 09:42
Мабуть заварює кофу, зручно вмощується на підвіконні й почина селфитись. Скоро - його "файв о склочний" фейс в фейсбуці - "Як як провів робочий день".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100