реклама

реклама

12 жовтня 2023 року в Черкаському парку „Молодіжний“ відбувся чемпіонат Черкаської області з легкоатлетичного кросу серед студентів закладів вищої освіти. Команди черкаських закладів вищої освіти виборювали командну першість на дистанціях 1000 м у жінок та 2000 м у чоловіків.

photo_5280952476058636951_y

Організаторами проведення чемпіонату стали Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, навчально-науковий інститут фізичної культури, спорту та здоров’я Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького та відділення спортивної студентської спілки України в Черкаській області за підтримки обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської міської ради.

За підсумками забігів першість у цих змаганнях виборола команда Національного університету цивільного захисту України, другою стала команда Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, трійку кращих замкнула команда Черкаського державного технологічного університету.

20231012_134246(0)

По закінченню змагань команди були нагороджені дипломами відповідних ступенів.

Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100