Із півтора десятка штабів кандидатів, які напередодні виборів обіцяли допомагати завжди, всюди та безкоштовно, в Умані залишились лише три, пише «Вечірня Умань».

Першим розформував свій «Центр допомоги» переможець перегонів Антон Яценко. До кого і куди звертатись по допомогу зараз?

Досі працюють Дикун, Хмельницький та Поляков. У їхніх штабах відкриті двері і основну послугу, яку надають безкоштовно, це юридична допомога.

– Продовжує роботу наша «юридична клініка», – розповідає голова Громадського Активу Умані Андрій Дикун. – Продовжує свою роботу і Громадський Актив та проект «Гривня, яка рятує життя». Усі напрями, які ми взяли, – це благодійність, юридична допомога, робота з талановитою молоддю, ми продовжуємо. Наразі перегруповуємо сили та складаємо плани на наступний рік. Нас чекає серйозна робота: благодійні акції та концерти, відкриття Школи Громадської Активності, конкурс «Гордість Умані», проект підтримки молоді «Таланти Умані». Також плануються тренінги для молоді, які допоможуть знайти роботу та влаштуватись у житті.

В офісі Богдана Хмельницького теж повідомили, що вони залишаються. Лише переїдуть до нового офісу по вулиці Рафаіла Чорного, 20, більш зручного.

– У нас продовжує працювати Уманська філія Всеукраїнського об’єднання Богдана Хмельницького, – розповів правозахисник-юрист об’єднання Василь Крутчак. – Основний напрям нашої діяльності – безкоштовна юридична допомога.

Штаб Максима Полякова теж не припиняє роботу. У п’ятницю Максим оголосив створення громадської організації «Відродження Умані». Її позиціонують як «аполітичне об'єднання уманчан».

Куди звертатись за допомогою:

Громадський Актив Умані (голова Андрій Дикун): вул. Горького, 54, тел. 3-11-87, прийом юристів «Юридичної клініки» у пн., ср. – з 14.00 до 18.00, пт. – з 9.00 до 14.00.

Об’єднання Богдана Хмельницького (голова Богдан Хмельницький): вул. Рафаїла Чорного, 14, тел. (04744) 4-26-77

«Відродження Умані» (голова Максим Поляков) працюватиме по вул. Леніна, 20в, тел. (04744) 6- 98-91.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Вова 16.11.2012 17:45
Молодці, що працюють. Поляков не підвів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Василь 15.11.2012 12:07
Тепер уманські хасиди мають свого депутата, який відстоюватиме їхнє прав на землі під кошерну їжу та власних кріпосних селян :roll:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 кактус 14.11.2012 17:01
класна карикатура! Перший - Яценко
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100