Днями у Смілі відбулося чергове засідання громадської ради за участі керуючого справами-заступника міського голови Олександра Головченка та начальника відділу внутрішньої політики міськвиконкому Наталії Карпенко.

Як інформує офіційний сайт міста Сміли, провів засідання голова громадської ради Павло Попандопуло. У ході засідання присутні активно обмінялись думками про ініційовані і проведені радою та виконавчим комітетом заходи, зокрема ті, що стосуються продажу алкогольних виробів у вечірні години та під час загальноміських заходів, визначення місць для куріння та куріння водіїв у громадському транспорті, громадська рада затвердила регламент своєї роботи.

За пропозицією керуючого справами-заступника міського голови Олександра Головченка рада вирішила провести антитютюнові акції у молодіжних колективах під час заходів, присвячених Дню студента.

Наступне засідання громадської ради відбудеться наприкінці листопада. Заплановано обговорити план роботи на перше півріччя 2013 року. Рада має намір активно сприяти створенню у Смілі художнього музею. Таку пропозицію вніс директор культурно-мистецького центру «Світанкова зоря» Віктор Пересунько. Його активно підтримали усі учасники засідання, які добре розуміють, що доведеться провести масштабну роботу впродовж не одного року, але впевнені, що, діючи покроково, можна досягти мети.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100