Набір орендарів торговельно-розважального центру «Lubava» в Черкасах підходить до завершення. За словами керівника проекту компанії CBRE Вадима Зінченка, на сьогодні заповненість ТРЦ становить 80%. Свою участь у проекті підтвердили близько 30-ти брендів, інформує «ibud».

Відкриття ТРЦ «Lubava», який стане першим професійним торговельно-розважальним комплексом у центрі Черкас з унікальним набором орендарів, заплановано на лютий 2013.

Так, зокрема, в ТРЦ знаходитимуся продуктовий супермаркет «Сільпо», супермаркет електроніки і побутової техніки «Comfy», іспанська релейлер «Inditex Group» (бренди Bershka, Sradivarius і Pull & Bear), польський роздрібний оператор одягу «ЛПП Україна» (Reserved, Cropp Town і Mohito ), чотиризальний кінотеарт «Мультиплекс», магазин спортивного одягу, взуття та аксесуарів «Megasport». Крім того, в ТРЦ з’являться ряд відомих в Україні марок, серед яких: JUNKER, KARI, «Інтертоп», 75В, Atlantic, MOYO і ін.

Нагадаємо, що раніше компанія «Будхаус Груп», розробник проекту ТРЦ, планувала відкрити центр наприкінці 2011 року – початку 2012 року, потім відкриття перенесли на кінець осені 2012 року.

ТРЦ LUBAVA – сучасний торговельго-розважальний центр, загальною площею 26 000 кв.м, і орендованою площею 18 000 кв.м. Комплекс розташований в самому центрі Черкас ̶  на бульварі Шевченка, в 50 метрах від центральної площі. Концепція ТРЦ передбачає об'єднання галереї магазинів різноманітних товарів і розважальної частини, яка буде представлена боулінг-центром, диско-клубом, дитячим розважальним центром, тиром, а також концептуальним рестораном. Девелопером проекту є компанія BUD HOUSE GROUP.

CBRE – найбільша консалтингова компанія в області нерухомості в світі, яка входить до списку 500 найбільших компаній світу згідно з рейтингом Fortune 500. Компанія має 450 офісів (включаючи афілійовані офіси) в 60 країнах світу і штат співробітників близько 39 000 чоловік. Штаб-квартира компанії знаходиться в Лос-Анджелесі (США). CBRE третій рік поспіль входить до рейтингу 50 кращих компаній світу за версією журналу Business Week і другий рік поспіль є однією з 100 швидкозростаючих компаній в світі згідно з рейтингом Fortune.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Бизнес 17.11.2012 07:50
Стане першим проф.розваж. комплексом. Это как?А ото все шо понатыкано по городу- это аматорские конюшни? Я б на месте их владельцев "обиделся" где-нибудь в антимонопольном комитете.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100