реклама

реклама

"Все буде Україна! Усім гарного дня і вдалого тижня!”, – таким коротким підписом супроводжується це фото з трофейними російськими шевронами, виставлене у соцмережі військовим з Черкас Русланом Зорею, пише “Козацький край”.

Серед бойових трофеїв черкащанина є й шеврон російського спецпідрозділу «Барс» з хвалькуватим написом «Артісти войни». «Артіст», який носив цей шеврон, своє вже відіграв і війну на чужій землі програв.


Ексдепутат Черкаської міськради, “автомайданівець” у часи Революції Гідності, Зоря розпочинав свою трудову діяльність у 1999 році… у відділі охорони райвідділу міліції в Самарській області росії. Тож типаж кримінальних персонажів, нині знищених в Україні, вивчив давно. На запитання одного з коментаторів про долю власників шевронів: “Денацифікували чи демілітаризували?”, Зоря коротко відповів: “Утилізували…”

До війни Руслан колекціонував поштові марки і старовинні монети. Шеврони, схоже, до домашньої колекції не потраплять – працівники Черкаського краєзнавчого музею вже попросили їх для своєї експозиції, де трофеїв битих російських військ з кожним днем стає все більше.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100