Рішення з минулої сесії міської ради, яка відбулась восьмого листопада, вже внесено до електронного архіву нормативних документів міської ради та опубліковано на офіційному сайті, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Тому всі охочі можуть ознайомитись з рішеннями та скористатись електронним архівом, перейшовши за адресою http://www.rada.cherkasy.ua/ua/text.php?s=2&s1=27 .

Нагадаємо, у міській раді спростили пошук проектів та рішень міської ради. Таким електронним архівом.

За словами головного спеціаліста відділу з питань роботи ради Віктора Дем’яненка, електронний архів має зручну систему пошуку та є корисним як для працівників мерії, так і для жителів міста. Потрібний документ можна легко знайти не лише за назвою, датою чи номером, але й шляхом контекстного пошуку (за словами в тексті документу).

Також система дозволяє відслідковувати пов’язані документи. Приміром, які рішення вносять зміни у необхідне рішення. Завдяки системі можна легко, без додаткових знань з програмування, публікувати на сайті нормативні документи. До того ж, нова система підтримує роботу з найвідомішою безкоштовною базою даних MySQL.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100