реклама

реклама

У Черкасах син захисника підтримав мітинг проти нецільового виділення коштів міськрадою, закликавши спрямувати видатки на підтримку армійців, котрі нині боронять країну від росіян. Вже згодом, після акції, стало відомо, що того ж дня військовий загинув через ворожий обстріл у Бахмутському районі, пишуть «Букви».

photo_2023-10-26_00-01-19-1

Дружина військовослужбовця повідомила 23 жовтня про загибель воїна у соцмережі Instagram.

09-54-37

Лише нещодавно син Олега взяв участь у мітингу на підтримку ЗСУ проти нецільового використання коштів під час повномасштабної війни.

Хлопчик прийшов під стіни Черкаської міської ради з саморобним плакатом, інформуючи, що його батько в армії, тоді як він просить владу виділити кошти на ЗСУ.

Військовослужбовець пишався позицією хлопчика.

"Мій синочок, пишаюся тобою", – написав Олег у коментарях під світлиною з акції, котре виставила одна з активісток.

У коментарях активісти підтримали військового та усю родину захисника, дякуючи та обіцяючи досягти справедливості. Згодом дружина армійця опублікувала власний коментар, де повідомила, що її чоловік та батько хлопчика загинув 23 жовтня під час обстрілу у Бахмутському районі.

Світлину з коментарями також опублікував колишній депутат Черкаської міськради, військовослужбовець Ярослав Нищик. Він наголосив, що батько хлопчика на фото з плакатом під стінами Черкаської мерії, загинув 23 жовтня. Того ж дня, коли він просив допомоги для тата.

Панове владці, ви коли підбираєте слова в бік тих, хто вас критикує, підбирайте їх виваженіше. Бо зараз не лише в мене такий стан від розуміння саме цієї однієї події, що хочеться декого розірвати. Прострелити коліна і мовчки спостерігати. За дурні, безсовісні слова. І це я зараз дуже стримано пишу, — зазначив Нищик у дописі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+8 #1 jack 26.10.2023 12:03
Бандити та казнокради наших вояків на фронті вже списали, і чути,і знати про них не хочуть. Бо з них вже нічого собі в кишеню не вичавлять. А Бродський - поділиться с дутапетскими падлюками мільйоном, який йому з НАШОЇ кишені дали для його мавп!
Слава та земний уклін нашим захисникам. Вічна пам'ять полеглим Героям. Ганьба і презирство - дутапетскому крадійському кодлу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100