20 листопада в Черкасах лунатиме бразильський джаз: на сцені Черкаського обласного музично-драматичного театру виступатиме Brazil Bossa Nova Quartet (Бразил Босса Нова Квартет).

Перед концертом «Brazil Bossa Nova Quartet» виступатиме «Cherkasy Jazz Quintet».

Босса-нова з’явилася в Ріо-де-Жанейро. Спочатку Босса Нова була сумішшю традиційних ритмів бразильської самби і класичного американського джазу, її виконували в акустичному звучанні (гітара, контрабас, скромні ударні) на домашніх вечірках і концертах для освіченої публіки. Незабаром Босса Нова перестала бути лише «музикою для обраних» і почала лунати в клубах, арт-кафе і просто на вулицях бразильських міст.

Учасники «Brazil Bossa Nova Quartet»:

Мауша Аднет (Maucha Adnet) – вокал

Хеліо Альвес (Helio Alves) – фортепіано

Дудука да Фонсека (Duduka da Fonseca) – перкуссія,

Арк Овруцький (Ark Ovrutski) – контрабас, електробус

Як розповів художній керівник обласного музично-драматичного театру Сергій Проскурня, цей концерт відбувається в рамках проекту «Живи в Черкасах».

– Ми запланували, що кожного місяця, окрім наших театральних прем’єр, ми прийматимемо на своїй сцені з гастролями один чи декілька видатних колективів чи відомих виконавців. На початку листопада в Черкаси приїздив Раду Поклітару зі своїм театром «Київ модерн-балетом», 20 листопада – гастролі Brazil Bossa Nova Quartet, а 30 листопада очікуємо на Сергія Бабкіна, – розповів Сергій Проскурня.

Він зазначив, що також мав розмову із Сергієм Крашенінніковим, організатором фестивалів «Черкаські джазові дні» та «Джаз-Диліжанс». Спільно вони готують для любителів джазу приємний сюрприз. Відтепер щомісяця в Черкасах на сцені обласного музично-драматичного театру виступатимуть відомі джазові колективи.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 донна Роза 17.11.2012 07:35
Где многа-многа диких абезьуан?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100