реклама

реклама

Черкаський ветеран Олександр Носенко разом зі своєю дружиною Наталією відкрили власний фітнес-клуб під назвою “Fit Hub Che”, пише zmi.ck.ua

У цій справі сім’я виокремила для себе такий принцип: заробляти, щоб волонтерити та допомагати військовослужбовцям.

1697464242-40

Кожен, хто відвідує "Fit Hub Che", стає частинкою тієї допомоги, яку cім’я Носенків передає для наших хлопців на фронті та в шпиталях.

Сам Олександр перебував у лавах ЗСУ із 24 лютого 2022 року і лише нещодавно звільнився зі служби.

“Цей невеличкий бізнес був у нас до повномасштабної війни. Потім довелося поставити його на паузу, а я взяв до рук зброю у якості добровольця. Після поранення та інвалідності я деякий час ще служив в армії, поки не був звільнений. Поки лікувався після поранення вирішив, що маю робити більше, ніж просто "валятися в лікарні". Так ми з дружиною почали збирати кошти на автівки для моїх побратимів та необхідної амуніції. За півроку нам вдалося, силами й допомогою небайдужих придбати дві автівки для десантників та з десяток тепловізорів і приладів нічного бачення для піхотинців 24ї Королівської бригади. В якийсь момент я зрозумів, що мені соромно просити гроші у людей на таке волонтерство. Ми з дружиною придумали відродити свою справу і саме заробляти на те, щоб допомагати ЗСУ”, - розповідає Олександр Носенко.

Фітнес-студія нині знаходиться в центрі Черкас в ТЦ “Хрещатик Підземний”, тобто в укритті.

1697464287-511

Вона представляє собою 100 кв.метрів площі для тренувань, простору роздягальню і душ. Там викладають 5 різних видів фітнесу для жінок та дітей, також можна отримати послуги масажу і кінезіотейпування. Окрема віха - програма тренувань "Жіноче здоров'я, спрямоване саме на жінок та їх потреби у фізичній активності.

“Ми наголошуємо кожному, що "У ВЕЛИКІЙ ВІЙНІ НЕ БУВАЄ МАЛЕНЬКИХ СПРАВ" і кожне оплачене тренування чи отримана у нас послуга йде на конкретні справи. Важливо зауважити, що зацікавившись нашою діяльністю (і не лише спортивною) вже з десяток нових клієнтів долучилися до тренувань в нашому клубі. Нові відвідувачі, та хто довіряє нам, мотивують рухатись далі”, - відзначив Олександр Носенко.

реклама

Коментарі  

 
-2 #1 Алекс 01.11.2023 03:40
... дає уроки фітнесу???ти про що?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100