Територія Південно-Західного району Черкас від вул. Руставі до вул. Конєва вважається найбільш небезпечною щодо можливості поширення сказу. Про це ішлося на вранішній нараді у міськвиконкомі.

За словами заступника міського голови Черкас Людмили Зарічної, є затверджений комплексний план заходів з локалізації і ліквідації сказу тварин у місті. Особливо контролюватимуться школи в тому районі, а також територія біля Міської дитячої лікарні та дитячої поліклініки № 3.

– Треба буде контролювати ці мікрорайони. Якщо діти або дорослі звертатимуться у травмпункт з укусами, таких пацієнтів треба вважати умовно зараженими сказом, – сказав керівник департаменту охорони здоров’я міськвиконкому Олег Стадник.

Також, за його словами, необхідно дати дозвіл на відстріл бродячих собак у прилеглих лісах Товариству мисливців і рибалок. Територію має взяти на контроль і КП «Служба чистоти».

– Сказом хворіють не тільки собаки, а й коти і навіть, доведено, кажани, – сказав Олег Стадник.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 здивований 17.11.2012 12:08
Тепер ясно... генделикам нема з чого робити якакiсну iжу-ось вони й замислили перестрiляти всiх тварин по району.вже й на кажанiв око поклали-там м"яса багато !!! :lol: :D :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 здивований 17.11.2012 12:04
Та хiба владноможцi ходять по цьому району та кусають перехожих? :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100