реклама

реклама

Результати конкурсу підтримки волонтерських проєктів оприлюднила заступник міського голови Черкас Марина Гаркава.

«Медичні засоби для військових та технічний інвентар для госпіталей на суму близько 30 000 євро.

За допомогою фінансової підтримки з міського бюджету у розмірі 50 000 грн, волонтери зможуть оплатити доставку даної міжнародної гуманітарної допомоги.

Вперше, тестово, проведено конкурс волонтерських проектів, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок міського бюджету.

Укладено перші два договори на реалізацію двох проектів між громадською організацією «Ліберальний альянс демократів» та Департамент соціальної політики Черкаської міської ради.

397950757_2084515435242866_8664018417765494515_n

Проведення таких конкурсів відтепер відбувається в межах реалізації міської соціальної програми «Турбота» та спрямоване на залучення міжнародної гуманітарної допомоги для задоволення потреб ЗСУ. Законодавчо визначено, що такі конкурси проводяться в електронному форматі на майданчику є-конкурси застосунку «Дія». Участь у відборі взяли волонтерські організації, готові до пошуку та транспортування гуманітарних вантажів для ЗСУ. Розмір фінансування одного проекту складає 50 тисяч гривень, але кількість поданих однією організацією проектів не обмежувалася однією пропозицією.

Після процедур реєстрації договорів та відкриття казначейських рахунків організація розпочне реалізацію проектів, що передбачають доставку гуманітарних вантажів з країн Європи», - пише Марина Гаркава

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100