реклама

реклама Делікат

реклама

На міні-ярмарку вакансій, який днями організував Чигиринський районний центр зайнятості, 14 безробітних виявили бажання працювати на ТОВ «Світ ласощів».

Як інформує відділ організаційної та інформаційної роботи Черкаського обласного центру зайнятості, ТОВ «Світ ласощів» входить до числа лідерів кондитерського ринку України. Підприємство випускає понад 100 найменувань солодощів: печиво, вафлі, кекси, бісквіти, рулети, шоколадно-вафельні торти, глазуровані цукерки. Потужне виробництво зумовлює потребу в кваліфікованих кадрах.

На захід було запрошено 26 безробітних, яким представниця ТОВ «Світ ласощів» Олександра Березюк розповіла про діяльність підприємства, наявність вільних робочих місць, також детально ознайомила  безробітних з умовами та режимом роботи, рівнем заробітної плати, системою матеріального заохочення.

Після завершенню ярмарку 14 шукачів роботи виявили бажання працювати на виробництві та отримали запрошення на співбесіду з керівництвом.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #1 працювала тут 16.11.2012 17:56
ага.. потужне підприємство! закопують у землю продукти прострочені, які ніхто не купує, бо їсти неможливо! краще б у зоопарк йо**пи віддали!
а зарплату, мабуть, тисячі три пообіцяли? а реально більше тисячі не заробиш!!!
а про відпрацьовуванн я у цехах (бо завжди текучка, тому не вистачає кадрів), мабуть, теж змовчали?
там вже всі працювали у Черкасах, навіть зі Львова привозили. Люди тижнями у столовці жили!
ганьба, ніхто там працювати не хоче! люди не ведіться на золоті слова! :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100