Головний черкаський "будівничий" Сергій Тулуб може розраховувати на підтримку не лише однопартійців, а й опозиції?

Головний черкаський "будівничий" Сергій Тулуб може розраховувати на підтримку не лише однопартійців, а й опозиції?

Завтра, 3 грудня, на другій сесії обласної ради VI скликання планується затвердження обласної програми «Будуємо нову Черкащину» на 2011-2015 роки. Зазначимо, що програма базується на передвиборчій платформі Черкаської обласної організації Партії регіонів. Учора, 1 грудня, колегія ОДА підтримала цю програму.

Опозиційна фракція в обласній раді «ВО «Батьківщина» скоріш за все підтримуватиме цю програму. Про це повідомив «Прочерку» голова фракції партії в обласній раді і екс-голова обласної ради Володимир Гресь. Цікаво, що представники «Батьківщини» «тільки отримали цю програму», тож ще вивчають її. За словами Володимира Анатолійовича, подібна програма повинна вивчатися за 5 днів до сесії, однак таку затримку він пов’язує з колегією, яка тільки вчора відбулася.

– По-перше, ми ще не визначилися... Але як би там не було, щороку приймається програма соціально-економічного розвитку області. Ми прочитаємо цю програму, а тоді будемо висловлювати свої зауваження, доповнення і нічого я не бачу тут страшного, що приймається програма соціально-економічного розвитку на п’ятирічку, – сказав Володимир Гресь «Прочерку». – Нормальні речі, що стосуються розвитку черкаської громади, думаю, можуть бути підтримані з нашого боку.

Він не бачить нічого поганого в тому, що програма затверджуватиметься з подачі Партії регіонів. «Якщо щось планується добре, асфальтується дорога в селі, чи проводиться газ, то чого ми повинні голосувати проти?» – задає він риторичне запитання.

– Те що я бачив в програмі – ремонти доріг, каналізація, опалення – це дійсно ті речі, що потрібно робити. Дай Боже, щоб було фінансування в обласному бюджеті. І дай Боже, щоб було фінансування з державного бюджету. Я, як колишній голова обласної ради, як депутат і громадянин нашої Черкащини виступаю за те, щоб ремонтувалися дороги та розвивалася область. Але важливо, щоб програма не просто була, а щоб вона виконувалася. Ось що найголовніше! І чи це регіони пропонують, чи хтось інший, але нічого страшного в цьому немає, – зазначив Володимир Гресь.

Володимир Анатолійович також зауважив, що у опозиції в обласній раді не вистачає голосів, щоб блокувати якісь питання. «Ми можемо лише з трибуни щось заявляти. Можемо й вносити пропозиції», – сказав екс-голова облради.

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Slava 02.12.2010 22:44
Варто вам вже змиритися із тим, що суспільство, навіть затуркане-забичене і від важкої фізичної праці здичавіле, від безпросвітності існування свого озвіріле, - все ж прекрасно зорієнтувалося за вчинками вашими в питанні ху із ху...
І різниця між донецькими блатними із *** під'їздів та чорнобаївськими побожними мародерами у вишиванках - не на вашу користь.
Вони крадуть і до церкви не ходять.
Ви до церкви частіше, ніж до бані ходите, але крадете не менш заполошно.
Ви - просто цинічніші.
По ділах судити казано.
Так і судимо.
І по ваших, і по донецьких ділах-дєлішках...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Slava 02.12.2010 22:07
Я, як колишній голова обласної ради, як депутат і громадянин нашої Черкащини виступаю за те, щоб ремонтувалися дороги та розвивалася область. Але важливо, щоб програма не просто була, а щоб вона виконувалася. Ось що найголовніше! І чи це регіони пропонують, чи хтось інший, але нічого страшного в цьому немає, – зазначив Володимир Гресь. Ачи помітили виборці з якої він партії НІ, таке і раніше було. Молодець Володимир підтримує Черкащину
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100