реклама

реклама

Днями для учнів Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 11 проведено профорієнтаційний інтерактивний захід. Працівники Черкаського апеляційного суду та співробітники Служби судової охорони Черкащини познайомили дітей з місією суду та Служби, особливостями роботи та провели їм історичний екскурс в минуле.

Пізнавальна  екскурсія відбулася в одному із залів правосуддя Черкаського апеляційного суду, де хлопці та дівчата за допомогою спеціального пристрою мали можливість виявити в уявних відвідувачів суду металеві речі, заборонені до пронесення. Також захоплення викликала справжня суддівська мантія, яку всі бажаючі приміряли та відчули себе в ролі суддів.

397891369_1041899110282491_8027966933312431660_n

На заході співробітники Служби продемонстрували молоді екіпірування, яким користуються у випадку забезпечення безпеки учасників судового процесу, детально розповіли про його функціональне призначення.

Переможців конкурсів,  які показали відмінні результати, проявили кмітливість та оперативність, нагороджено  пам’ятними символічними призами. На завершення всі діти, окрім позитивних емоцій, отримали повітряні кульки та фото на пам'ять.

Про це інформують в Службі судової охорони

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100