П’ятьом багатодітним жінкам Шполянщини, відповідно до Указу Президента, присвоєно Почесне звання «Мати-героїня». Посвідчення та нагрудні знаки, а також подарунки їм вручив голова райдержадміністрації Юрій Бугайов.

Вищу державну нагороду отримали Олександра Оришич із села Іскрене, Олександра Купченко із села Коротине, Любов Наконечна з села Соболівка, Віра Коберник із села Кримки. А от мати дев’ятьох дітей зі Шполи Ганна Павлик, на жаль, не дожила до цього дня, тож посвідчення про нагороду отримав її син Микола.

Також, як інформує сайт Шполянської райдержадміністрації, в районі сьогодні проживає 305 багатодітних сімей, в яких виховується 1 тисяча 13 дітей. Крім того, в районі створений дитячий будинок сімейного типу, в якому виховується 9 дітей та 3 прийомні сім'ї, які взяли на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Функціонування в районі прийомних сімей та дитячого будинку сімейного типу дало можливість 18-ти дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування рости та виховуватись в сім’ях.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100