реклама

реклама

Конкурсна комісія під головуванням заступника голови Михайла Мушієка провела відбір претендентів на посаду директора Черкаського обласного КП "Фармація". Участь у відборі взяли два претенденти: менеджер з досвідом роботи у сфері медичного виробництва Богдан Токовенко та чинна керівниця Валентина Ніколенко, яка і здобула перемогу.

IMG_0016

Валентина Максимівна очолює "Фармацію" з 2017 року. Під час представлення своєї конкурсної пропозиції вона розповіла про основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства та презентувала кілька ідей для його розвитку.

- Мета нашої роботи - зробити ліки доступними для жителів області. З початку повномасштабного вторгнення ми не закрили двері жодної аптеки і продовжимо сумлінно працювати. У планах створити більше умов для доступу до ліків громадян у віддалених селах, зокрема за рахунок мобільних аптечних пунктів, вже розробили перший маршрут. Для збільшення прибутку плануємо співпрацювати з відомими мережами лабораторних центрів, аби через систему знижок отримати постійних клієнтів наших аптек, - з-поміж іншого зауважила Валентина Ніколенко.

Якщо її кандидатуру підтримає сесія обласної ради, то претендентка зможе знову очолити підприємство.

Виконавчий апарат обласної ради

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100