реклама

реклама

Міська влада працює над налагодженням співпраці та укладанням солідарного партнерства між містом Черкаси і районом Штайнфурт (Німеччина). Наше місто бере спільну участь у програмі фінансування, організованій Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

DSC02729

Черкаська міська рада разом з районом Штайнфурт подала заявку на участь у проєкті: «Покращення цивільного захисту» в муніципальному партнерстві з Україною 2023» і отримала підтвердження від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) щодо надання місту Черкаси двох Пакетів підтримки загальною сумою в 110 000 євро:

- Пакет «Підтримки молоді» (обладнання 3-х класних кімнат на 26 учнів включно з меблями, ноутбуками, смартбордами, ігровим майданчиком);

- Пакет «Підтримка молоді / Продовольче забезпечення» (обладнання для шкільної кухні на близько 500 студентів, включно з пароконвектоматами, газовими плитами, холодильником, паровими машинами для приготування їжі, плитами гриль, меблями та ін.).

Допомога саме освітнім закладам надзвичайно важлива, зазначила заступниця міського голови Анастасія Чубіна, адже, якщо ми не будемо вчити дітей, не буде кому відбудовувати країну.
Деталі співпраці обговорили сьогодні під час онлайн зустрічі з головою району Штайнфурт  (Німеччина) Мартіном Зоммером.

Він повідомив, що допомога майже зібрана і невдовзі буде у Черкасах.

"Впевнений, що наша співпраця буде тривалою, у майбутньому зможемо обмінюватись культурними надбаннями та досвідом розвитку. Дякую німецьким партнерам за підтримку та допомогу українцям у важкий для нашої держави час!", - говорить міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100