Наукова робота випускниці Черкаського державного бізнес-коледжу Ірини Бачуріної визнана найкращою у Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт ім. Ігоря Ткаченка «Молодь опановує маркетинг», проведеного серед студентів провідних українських ВНЗ протягом 2012 року за підтримки Української асоціації маркетингу.

Наукову роботу Ірини Бачуріної «Дослідження напрямків маркетингової діяльності ПАТ «Укрінбанк» координувала кандидат економічних наук, викладач коледжу  Надія Азьмук, пише «Молодь Черкащини».

Загалом на конкурс було подано 57 наукових робіт із 36 вузів, з яких у фінал було відібрано 30 робіт. Черкаський державний бізнес-коледж у фіналі представляли три роботи: Ірини Бачуріної, Дар’ї Турунової  та Тетяни Неграш. Коледж гідно представив себе на цьому конкурсі серед таких відомих вузів, як: КНЕУ ім. В. Гетьмана, Східноукраїнський національний університет ім. В.Даля, КНУ ім. Т. Шевченка, Національний університет «Львівська політехніка», Донецький національний університет економіки та торгівлі й ін.

Представниками бізнесу були високо відзначені роботи студентів ЧДБК за високоякісні дослідження та детальне обґрунтування. 

Заступник генерального директора компанії «TNS» в Україні Світлана Винославська зауважила:

– Нам було дуже приємно читати студентські роботи. Більшість з них на диво професійні, а оцінка практиків дуже важлива. Не кожен може презентувати свої вміння експертам у галузі, тому для студентів це чудова можливість проявити себе.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100