реклама

реклама

Освітня галузь Черкащини продовжує реагувати на виклики та переформатовуватися в умовах воєнного часу. На цьому наголосив заступник очільника області Олександр Шамрай під час зустрічі із заступником міністра освіти і науки України Дмитром Завгороднім.

0x0-1

Днями замміністра здійснив робочий візит до Черкащини. Тут ознайомився з діяльністю низки профтехів і зустрівся з керівниками закладів освіти регіону.

Разом ми обговорили напрями розвитку професійно-технічної освіти, – розповів Олександр Шамрай. – Окремо йшла мова про створення на базі закладів області навчально-практичних центрів. Це локації, де учні зможуть удосконалювати практичні навички. Такі центри надважливі під час підготовки кваліфікованих фахівців.

За словами заступника начальника ОВА, в регіоні продовжують працювати над покращенням матеріально-технічної бази закладів.

Ми бачимо попит на робітничі професії, – зауважив він. – Сільське господарство, оброблення металу, будівництво, автомобільний транспорт – такі спеціальності користувалися популярністю серед абітурієнтів у нашому регіоні. Розуміємо, що саме фахівці робітничих професій працюватимуть над відновленням нашої країни. Тож маємо забезпечити для них якісну та доступну освіту.

Нагадаємо,  підготовку робітничих кадрів у регіоні нині надають 17 профтехів.  Освіту тут здобувають понад 7700 учнів.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100