реклама

реклама Делікат

реклама

До чергової частини Черкаського райвідділу міліції надійшло повідомлення про вбивство. Схвильована жінка, крізь сльози повідомила про втрату рідного сина,  якого вбили. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Під час огляду місця події працівники міліції виявили тіло 45-річного місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Медики констатували, що смерть настала в наслідок чисельних ножових поранень грудної клітини. Також на місці боротьби було виявлено знаряддя злочину, а саме - кухонний ніж, який лежав на підлозі. Працівники міліції розпочали роботу по встановленню всіх обставин події.

При розмові з жінкою оперативники довідались, що напередодні трагедії брати разом вживали алкогольні напої, коли вона зайшла в літню кухню, де до цього перебували її сини, то побачила там мертвим старшого сина, інший в той час знаходився поряд, в цій же кімнаті та був нетверезий. Сліди боротьби в будинку та кров на одязі чоловіка вказували на причетність його до смерті рідної людини. Розуміючи, що всі докази свідчать проти нього і він ніяк не зможе приховати свою причетність до скоєного, чоловік зізнався у злочині -  вбивстві рідного брата. Його було затримано та доставлено до Черкаського райвідділу міліції.

В розмові з працівниками міліції затриманий пояснив, що того злощасного вечора він разом з братом випивали. Невдовзі до них приєднався давній знайомий, який приніс із собою ще пляшку горілки. Коли чергова пляшка виявилася пустою, чоловіки вирішили розважитись та почали демонструвати один одному прийоми самозахисту. Менший брат намагався припинити такі небезпечні пустощі, це розлютило старшого брата. З’ясування стосунків призвело до бійки. Маючи значну перевагу над меншим братом, старший вдарив його декілька разів, від чого той втратив свідомість. Коли ж він прийшов до тями - не встиг і підвестися як на нього знову накинувся брат із кулаками, тоді менший брат вихопив зі столу кухонний ніж та почав наносити ним удари по тілу кривдника. Більше десяти ножових поранень не дали чоловікові жодних шансів на життя. Від отриманих травм він помер на місці.

Наразі братовбивцю затримано. Відносно нього порушено кримінальну справу за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство», санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Наразі триває слідство, яке і встановить всі події, які сталися того вечора.

Про це інформує прес-служба МВС України в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100