Дальні кидки Дерріка Лоу й наполегливість Максима Корнієнка в боротьбі під кільцем у другій половині матчу дозволили дніпропетровському «Дніпру» змінити 18-очковий розрив з «Черкаськими Мавпами» на перемогу.

У підсумку «Дніпро» переміг із рахунком 97-90, завершивши перше коло на мажорній ноті.

Фото: superleague.ua

Фото: superleague.ua


Хоча розпочиналося все для підопічних Вальдемараса Хомічуса не надто оптимістично. Висока реалізація з дальньої дистанції (6/8) стали запорукою успіху господарів майданчика в першій половині, що завершилася з рахунком 53-35 на їхню користь. Упевнено вигравши стартову чверть, «Черкаські Мавпи» вели й надалі, причому роль лідера на себе взяв Денис Яковлєв, котрий до великої перерви відзначився 13 очками.

Лише гіпотетична травма Чарльза Томаса, що залишив майданчик, стрибаючи на одній нозі, погіршила настрій тренерському штабу та вболівальникам черкаської команди. І хоча лідер «мавп» повернувся у гру в другій половині, демонструючи ще більш результативну гру, «Дніпро» методично, очко за очком, відігравав своє відставання, а зрештою – зрівняв рахунок.

І саме Чарльз Томас підвів свою команду, порушивши правила за лічені секунди до завершення основного часу на Валдасі Василюсі та отримавши п’ятий фол. В овертаймі гравця, який би взяв гру на себе, в складі «Черкаських Мавп» не знайшлося, пише сайт «Суперліги».

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Енбиэйченко 19.11.2012 13:19
Мда...Животные с гранатой и никто не знает, чего ждать. Вели 20 очей, а потом надоело выигрывать. Може они на большом перерыве пиво пьют? Безалаберная команда до предела. Могут быть в тройке, но эти обезьяньи повадки-просто жесть. Давно так не матерился, как в последней четверти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Resto 19.11.2012 11:43
Незабаром у Мавп виграватимуть дворові команди :oops: :oops: :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100