Губернатор у передвиборчий період часто приїздив на обласні партійні конференції на службовому авто

Губернатор у передвиборчий період часто приїздив на обласні партійні конференції на службовому авто

Виконувач обов‘язків начальника управління майном обласної комунальної власності Володимир Семерей у перший же свій виступ на сесії облради у новому статусі попросив у депутатів збільшити фінансування комунального підприємства «АТП Черкаської обласної ради» на 200 тис. грн. За його словами, виділених автопаркові облради на 2010 рік 860 тис. грн. не достатньо. Депутати підтримали звернення Володимира Семерея 71 голосом «за» із 84 присутніх.

Таким чином, цього року на обслуговування автомобілів, які перевозять губернатора, голову облради та інших чиновників, буде витрачено 1,060 млн. гривень. Минулого року АТП вклалося у 623 тис. грн., тобто у майже вдвічі меншу суму. При тому, що голова обласної ради Володимир Гресь їздив на роботу із Чорнобаю, а його заступник Володимир Павліченко – із Золотоноші.

АТП, окрім грошей на «бензин», отримало ще й нового директора – Сергія Амеліна (який втім, керував підприємством у статусі виконувача обов‘язків протягом 4 місяців). 49-річний Амелін працював начальником, а потім головним інженером автоколони ДВАТ автобази ДХК «Шахтарськвугілля» у м. Шахтарськ, директором автобази у м. Сніжне, першим заступником директора ВП «Аварійно-технічний центр» у с. Білогородка Київської області.

Довідка (згідно із Програмою підтримки комунального підприємства «АТП Черкаської обласної ради» від 10 квітня 2009 року):

Автомобільний парк АТП складається із 37 автомобілів, що безпосередньо використовуються підприємством: 31 знаходиться на балансі підприємства, 6 орендується.

реклама

Коментарі  

 
+8 #2 kvbkf 03.12.2010 21:55
Цікаве формування статутного капіталу комунального підприємства: гроші на госппотреби не капіталізують КП. Це мінімізація витрат. Не хочеться "господину губернатору" платити ПДВ та податок на прибуток. А балансових збитків скільки??????? Отака оптимізація! Учитесь "ГОСПОДА ПРЕДПРИНИМАТЕЛИ " як задовольняти власні потреби під кришою виробничих потреб! Цікаво, що скаже КРУ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ЛМ 03.12.2010 20:02
На сесії не змогла бути присутньою, але хотіла б пояснити : гроші на перевезення Греся і Павлюченка витрачались з видатків на автотранспорт по розпоряднику коштів "обласна рада" і становили в минулому і в цьому році майже мільйон гривень, це кошти на обслуговування апарата ради. А от кошти, які виділяються в статутний фонд КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АТП ОБЛРАДИ" - ще один мільйон - ЦЕ ВИДАТКИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТ РАЦІЇ, яка має фінансуватись з ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ. І перше, і друге є марнотратством. Особи, які мають 15 тисяч зарплати, могли б поїздити і на власних автомобілях. Як це роблять в міськвиконкомі. А 1,5 міліона слід було б направити на ремонт 2 дитячої поліклініки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100