реклама

реклама

Заняття проходили на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Зі здобувачами спеціальності "Психологія" обговорили роль психолога у системі запобігання та протидії домашньому насильству.

407370225_752551593582798_1113087090422122983_n

4 грудня для майбутніх психологів організовано та проведено лекцію на тему «Роль психолога у системі запобігання та протидії домашньому насильству, проблеми подолання насильства в сім’ї, жорстокого поводження з жінками та дітьми, особами похилого віку, гендерного насильства, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків, відповідальність військовослужбовців». Заняття проводила старший інспектор сектору протидії домашньому насильству Черкаського РУП Катерина Кравченко.

Під час заняття поліцейська детально розповіла про те, що являє собою домашнє насильство, його основні види, а також, яке передбачено покарання за його вчинення.

Крім того, Катерина Кравченко роз'яснила основні засади чинного законодавства з питань домашнього насильства. По завершенню лекції поліціянтка надала відповіді на всі питання.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100