реклама Делікат

Нещодавно актори Черкаського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка з дружніми гастролями відвідали Полтаву, інформує сайт «Суфлер».

На початку жовтня, за домовленістю між директорами черкаського та полтавського театрів, актори повезли до Полтави п’ять вистав, які з успіхом відіграли. А вже в листопаді з відповідним візитом до Черкас завітав Полтавський музично-драматичний театр імені Миколи Гоголя з трьома виставами.

Такий обмін відбувається не вперше. Торік черкаський театр за такою ж домовленістю відвідав Житомир, а вже наступного року актори планують показати свої вистави у Вінниці.

Метою гастролей є намагання відродити душу театру і наштовхнути на подальший розвиток, адже прогрес акторів і театру в цілому неможливий без гастролей, подорожей, спілкування з творчими особистостями, з такими як вони самі.

За словами директора Черкаського драмтеатру Володимира Осипова, на початку грудня планується прем’єра за мотивами драматичної поеми Богдана Стельмаха – «Тарас. Безталання. Доля» та «Запорожець за Дунаєм». Також на період зимових свят планується розширити репертуар для дітей. Згодом – запланована участь у міжнародному театральному фестивалі, який відбудеться у Німеччині.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100